top of page
Kopie van Raliza Ruiz - Luxury Branding shoot - Myrthe Linssen Fotografie-1958.jpg

Professionele styling met Raliza

Jouw Luxury Branding Shoot helemaal tot in de puntjes verzorgd met de professionele styling van Raliza Gallegos Ruiz. Jij straalt op de shoot omdat je weet dat alles goed zit, letterlijk. Hierdoor voel jij je super zelfverzekerd en dat zie je duidelijk terug op de foto's. 

Door de professionele styling van Raliza communiceer je nog duidelijke waar jij voor staat en sluit dit naadloos aan op het imago van jouw bedrijf.

V.a. 499 

Over Raliza

Geboren en getogen in Bulgarije, waar ik tot mijn 14e gewoond heb. Als jong meisje ben ik samen met mijn moeder geëmigreerd naar Nederland. Op mijn 26e ben ik afgestudeerd als jurist en na diverse juridische opdrachten heb ik na een aantal jaar mijn weg gevonden naar het hoger juridisch onderwijs. Daar maakte ik voor het eerst kennis met coaching. Inmiddels doceer ik al vijf jaar en coach ik wekelijks studenten in hun studieloopbaan en bij gezamenlijke projecten.

Naast mijn passie voor coaching heb ik al sinds een klein meisje een grote liefde voor kleding en alles wat daar mee te maken heeft. De garderobes van mijn moeder en grote zus waren vroeger dan ook bekende speelterreinen voor mij waar ik mijzelf uren in kon verliezen. Naarmate ik opgroeide werd mijn interesse voor kleding alleen maar groter, met name de betekenis en impact daarvan voor degene die het draagt. Met mijn studenten voerde ik vaak interessante discussies over wat een professionele uitstraling zou moeten inhouden. Tijdens hun stage- en afstudeerfase coach ik ze om representatief over te komen door middel van professionele houding aan te nemen en zich krachtig te kleden. Dit is een bijzonder waardevolle levensles die helaas nog geen standaard onderdeel vormt in het hedendaags onderwijs.

 

“Coaching & kleding…ik besloot het te combineren”

Kopie van Raliza Ruiz - Luxury Branding shoot - Myrthe Linssen Fotografie--14.jpg
Raliza Ruiz - Luxury Branding shoot - Myrthe Linssen Fotografie-2098_edited.jpg

Contact

Voor meer informatie kan je altijd kijken op de website van Raliza. 

bottom of page