top of page

YOUR CITY STORY 

-THE ITALIAN CHAPTER-

HI YOU, GORGEOUS WOMAN!

Als gevestigde ondernemer wil jij zonder twijfel verder groeien in 2024. In jouw uitstraling mag dan ook de ambitieuze en avontuurlijke ondernemer who's going to take over the world nóg meer naar voren komen.

 

Maar hoe pak je dat aan? Jij hebt alle daglichtstudio's van Nederland al gezien en wilt iets anders. Het doel is content waarmee je gaat opvallen in de huidige verzadigde markt maar in de essentie wel dichtbij jou als persoon blijft.

 

De locatie van een contentshoot bepaalt dan ook 90% van de sfeer, dus een nieuwe plek met allerlei verborgen pareltjes is the place to be. En wat is vetter dan een wereldstad zoals London?

Fleur Walkier - Myrthe Linssen Fotografie-6406.jpg

WHO | WHAT | WHERE | WHEN?

Empowering shootdag op 28 oktober OF 30 oktober OF 1 november met een fantastisch team die jou een complete wereldse branding ervaring geeft. 
Een conceptcall vooraf met Myrthe en Rowen zodat we samen een prachtig concept kunnen neerzetten als leidraad voor jouw shoot (moodboard & script)
Je wordt tijdens de dag compleet in de watten gelegd door een muah die jouw haar en make up gaat verzorgen en als je echt alles uit de kast wil halen kun je de stylist erbij boeken om écht next level te gaan.
Uiteindelijk loop je weg met 30 foto’s, 30 captivating sfeervideo’s* en een mini aftermovie van jouw shootdag in Rome (circa 30 seconden)
pexels-photo-2844464.jpg

schrijf je in!

bottom of page