top of page
Kopie van Rowen Baltus - Branding foto's - Myrthe Linssen Fotografie-4927.jpg

Video Productie met Rowen

Het uiterste uit jouw branding shoot halen? Leg deze ook vast op film met professioneel film maker Rowen Baltus. Met haar ijzersterke ervaring met bewegend beeld weet ze de sfeer goed te pakken en jouw als ondernemer nog beter neer te zetten. Sfeer video's bij jou NEXT LEVEL CEO shoot is echt de perfecte aanvulling voor de content voor jouw bedrijf.

Over Rowen

Hi! Mijn naam is Rowen en als videograaf maak ik video’s voor ondernemers, bedrijven en bruiloften met een verhaal, persoonlijke aandacht en een bijpassende aanpak en/of videostrategie.

Een samenwerking met mij is altijd maatwerk. Ik vind het belangrijk dat je iets ontvangt dat perfect aansluit op jouw wensen en belangen!

 

Vervolgens vertaal ik deze naar bewegende beelden, geluiden en sfeer. Als ondernemer wil je misschien een video die een pakkende boodschap overbrengt, verbinding creërt met de kijker en langdurig relevant blijft. Als bruidspaar wil je dat jouw belangrijkste momenten, personen en de liefde op jullie speciale dag wordt vastgelegd. Alles is mogelijk!

Kopie van Rowen Baltus - Branding foto's - Myrthe Linssen Fotografie-4779.jpg
Kopie van Rowen Baltus - Branding foto's - Myrthe Linssen Fotografie-4939.jpg

Contact

Voor meer informatie kan je altijd kijken op de website van Rowen. 

rnbvisuals.nl

bottom of page