top of page

MYRTHE LINSSEN

FOTOGRAFIE

Visualiseren.

Ik ben eigenlijk niet heel spiritueel maar zoals je nu wel van mij weet, zeker als je al een keer met me heb gewerkt weet je dat ik onwijs visueel ben ingesteld. Visualiseren doe ik dan ook graag, ook als het gaat over de toekomst van mijn bedrijf. Laatst werd de groep op het business event van @michelle.vanlaar meegenomen met een visualisatie/ meditatie door @ask.donna en Michelle over hoe je bedrijf er uit ziet over 5 jaar. Zelf doe ik dit ook weleens maar door de bijna hypnotische staat waar Donna ons in bracht werden de beelden echt super sterk en kon ik alles als een film voor me zien. Ik deel deze graag met je:


Heel veel licht en gezelligheid.


Ik werd wakker in een prachtige ruime slaapkamer waar het zonlicht binnen scheen. terwijl mijn vriend zich nog een keer omdraaide lig ik in me douchen aan de badkamer die aan onze slaapkamer grenzende. Toen ik klaar was had mijn vriend ons kindje al uit bed gehaald. (Geen idee of ik de komende 5 jaar al kinderen wil, maar dit is wat ik zag.)


Ik zag een prachtig klassiek herenhuis, mijn kantoor en studio. Met een team van mensen die al druk aan het werk waren. Er kwam onwijs veel licht naar binnen en voor ik het doorhad had ik mijn vertrouwde camera in mijn hand. Samen met een geweldig team begeleiden we onze klanten die we van a tot z konden helpen met hun positionering en marketing.


Toen zat ik opeens op het terras met witte wijn in mijn hand en de avondzon scheen op ons. Het was onwijs gezellig en er werd hard gelachen. Echt genieten.


In een flits stond ik in de coulissen van een onwijs grote zaal vol mensen en zal de spotlights op het podium schijnen. Ik werd aangekondigd. Applaus. Zenuwen. Maar zelfverzekerd liep ik het podium op.


En toen deed ik mijn ogen weer open….


To be continued!bottom of page