top of page

Visualiseren

Ik ben van nature niet heel spiritueel, maar zoals je nu vast al van mij weet, zeker als je al een keer met me hebt gewerkt, weet je dat ik onwijs visueel ben ingesteld. Visualiseren doe ik dan ook graag, ook als het gaat over de toekomst van mijn bedrijf.


Laatst werd de groep op het business event van @michelle.vanlaar meegenomen in een visualisatie/meditatie door Michelle en @ask.donna over hoe je bedrijf er uitziet over 5 jaar. Zelf doe ik dit ook weleens maar door de bijna hypnotiserende staat waar Donna ons in bracht, werden de beelden echt super sterk en kon ik alles als een film voor me zien. Ik deel deze graag met je:


Heel veel licht en gezelligheid


Ik werd wakker in een prachtige ruime slaapkamer waar het zonlicht binnenscheen. terwijl mijn vriend zich nog een keer omdraait, sta ik al in de douche in de badkamer die aan onze slaapkamer grenst. Zodra ik uit de badkamer kom, heeft mijn vriend ons kindje al uit bed gehaald (geen idee of ik de komende 5 jaar al kinderen wil, maar dit is wat ik zag).


In mijn visualisatie zie ik een prachtig klassiek herenhuis, mijn kantoor en studio. Met een team van mensen die al druk aan het werk zijn. Er komt onwijs veel licht naar binnen en voor ik het doorheb, houd ik mijn vertrouwde camera in mijn hand. Samen met een geweldig team begeleiden we onze klanten die we van A tot Z helpen met hun positionering en marketing.


Ineens zit ik op het terras met witte wijn in mijn hand en de avondzon schijnt op ons. In gesprek met de rest wordt er veel gelachen en ik zie dat we allemaal onwijs genieten van dit moment.


In een flits sta ik in de coulissen van een onwijs grote zaal vol mensen en schijnt de spotlight op het podium. Ik word aangekondigd. Applaus. Zenuwen. Maar zelfverzekerd loop ik het podium op.


En toen deed ik mijn ogen weer open…


To be continued!Comments


bottom of page