top of page

Mijn vuurtje 🔥

De knoop doorhakken om niet meer in loondienst te werken, maar voor mezelf te beginnen was superspannend. Misschien herken je het, dat je van de veilige maandelijkse inkomsten heel hard moet werken om te overleven. Met een kleine buffer besloot ik ervoor te gaan en hard werken doe ik maar wat graag.


Ik begon met Personal branding fotografie omdat ik het geweldig vind om ervoor te zorgen dat ondernemers meer gezien gaan worden. Ik deed wat de doorsnee branding fotograaf ook deed en probeerde heel erg binnen de lijntjes te kleuren. Dit terwijl mijn expertise eigenlijk veel breder ligt. Ik koos voor daglichtfotografie, terwijl ik juist al vier jaar ervaring had in de studio en hield me heel braaf aan wat andere fotografen ook deden.


Nu zijn we een jaar verder. Tijd om terug te blikken en aan de slag te gaan met nieuwe plannen! Plannen die veel beter bij me passen en waardoor ik anderen ook veel beter kan helpen. Na heel wat personal branding fotoshoots is nu de stap gezet om de focus te leggen op echt opvallen, je meest krachtige branding neer te zetten en dat in een luxer jasje dan dat je veelal ziet in de markt.


Sta je voor mijn camera, dan ontstaan er krachtige foto's die verder gaan dan de standaard. Want als je zelf een sterke branding hebt, komen de juiste klanten naar je toe en trek je ze aan in jouw eigen marketing.


Wil jij met mij deze stappen zetten en wil je voor die krachtige NEXT LEVEL CEO foto's gaan? Dan is een shoot bij mij echt iets voor jou. Plan een gratis online afspraak en we spreken elkaar snel.
Comments


bottom of page