top of page

Dit ben ik!


Je weet mijn naam, je weet mijn beroep, je weet wat mijn passie is, maar weet je ook al wie er precies voor jou de foto's gaat maken als je kiest voor de NEXT LEVEL CEO shoot? Hoewel ik het hele land en zelfs wel eens een toffe klus in het buitenland heb, ben ik maar wat graag in het prachtige Eindhoven waar ik samen met mijn vriend woon. Je zal het niet aan mijn accent horen, want mijn moeder komt uit Amsterdam en mijn vader uit Den Haag, een hele mengelmoes van verschillende achtergronden dus.


Als creatieveling voel ik me al snel ergens thuis en weet ik mijn draai goed te vinden. Andere culturen ontdekken, nieuwe stijlen en de meest prachtige omgevingen omarmen... Ik kan overal aarden en beweeg heel gemakkelijk mee in verschillende stijlen.


Ben je dus op zoek naar een specifieke stijl? Ik duik graag in hetgeen je wil uitstralen en denk met je mee om tot de beste foto's te komen. En dit betekent niet alleen een mooie outfit, je haar en make-up on fleek, maar ook een toffe achtergrond, de meest bijpassende props en een unieke uitstraling creëren. Scroll eens door mijn feed om de verschillende type ondernemende vrouwen te bekijken die ik voor mijn camera heb gehad. Ik zie jou ook graag voor mijn lens. Plan jouw gratis Match call en ontdek wat ik voor jou kan betekenen!Comments


bottom of page