top of page

Klant Sawen aan het woord

Voor Bakr&Berg mocht ik begin dit jaar aan de slag. We hebben samen gekeken naar hun merk en welke soort klanten ze willen aantrekken voor hun skincare merk. Ik vond het echt super tof om deze dames te mogen helpen met deze branding campagne. Na de shoot ontving ik ook deze super fijne review van Sawen Bakr:


“Wij hebben onlangs met Myrthe samengewerkt voor een project van Bakr&Berg. Zij heeft hiervoor mooie foto's gemaakt die pasten bij onze visie en wensen. Wat wij ook erg fijn vonden aan samenwerken met Myrthe is dat zij ons actief betrok bij het proces. Zij was zeer professioneel en zorgde ervoor dat de foto's klaar waren op de afgesproken tijd. Ik kan deze fotograaf van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een professionele fotograaf met een geweldig oog voor detail.”


Mega fijn om terug te horen van zo'n toffe klant. Wil jij ook ervaren hoe het is om jouw business imago goed aan te pakken en bewust worden van wat jij eigenlijk uitstraalt? Plan een match call met me en dan gaan we samen aan de slag. ✨Kommentare


bottom of page