top of page

MYRTHE LINSSEN

FOTOGRAFIE

Klant Kyra aan het woord

Ik ben helemaal verliefd op mijn werk en elke keer als ik achter de camera sta, voel ik me ongelooflijk gelukkig. De shoot met @hashtagk_ was geen uitzondering. Samen met het geweldige team @lookslikereny en @imagestylecreations gingen we aan de slag in de prachtige daglichtstudio @atelieramare_ Het is zo fijn om met professionals te werken, omdat dit het eindresultaat naar een hoger niveau tilt. Iedereen brengt zijn expertise in en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. En dat zie je gewoon terug in het resultaat!


Ik voel me ook ontzettend dankbaar voor de fantastische klanten die ik vanaf het begin heb mogen helpen om hun merk te versterken en hun ideale klanten aan te trekken.😁


Van Kyra ontving ik ook nog eens een superlieve review:


“Myrthe levert fantastisch werk en is daarnaast ook nog eens heel fijn om mee te werken! Ik heb een personal branding shoot met Myrthe gehad en ze heeft mijn visie weten te vertalen naar beeld, 10 maal beter dan ik zelf had kunnen bedenken! Nu heb ik heel duidelijke professionele foto's die naadloos aansluiten bij mijn bedrijf. Een absolute aanrader!”


Van dit soort feedback word je toch ongelofelijk blij!


Wil jij ervaren hoe het is om door een team van professionals geholpen te worden bij je merkidentiteit? We staan natuurlijk klaar om je te helpen! Maak jij een afspraak via deze link? Dan gaan we ook voor jou aan de slag!
bottom of page