top of page

Klant Donna aan het woord

Wat ik geweldig vind aan mijn werk is de diversiteit van elke ondernemer. Daarom is het van groot belang dat jouw brandingfotograaf conceptueel met je meedenkt, zodat je met jouw branding daadwerkelijk de klanten aantrekt waar je van droomt.


Onlangs mocht ik Donna van @ask.donna en @pura.vida.hypnotherapie helpen met haar brandingfoto's. Als VA en hypnotherapeut wilden we zachtheid en zakelijkheid in haar foto's laten zien. De shoot verliep geweldig en Donna bleek een natuurtalent als het om poseren ging. Na de shoot ontving ik deze mooie review:


"Myrthe dacht ontzettend goed mee in de weken voor en tijdens de shoot. Ze zorgde ervoor dat ik me volledig op mijn gemak voelde, en dat zie je terug op de foto's. Ik kan Myrthe zeker aanraden voor prachtige brandingfoto's!"


Deze feedback vat precies de essentie van mijn bedrijf samen: meedenken, je op je gemak laten voelen en foto’s maken die passen bij jouw bedrijf. Wat ongelofelijk fijn dat dat ook zo overkomt bij Donna en bij de rest van mijn klanten.


Ben jij benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op! Ik kijk ernaar uit om samen te werken en jouw unieke merkverhaal tot leven te brengen.Comments


bottom of page