top of page

MYRTHE LINSSEN

FOTOGRAFIE

Klant Raliza aan het woord.

Een maand geleden mocht ik Raliza helpen met haar branding foto’s voor haar personal styling bedrijf Image Style Creations. We hebben samen onderzoek gedaan voor haar bedrijf en een ruimte gevonden die ideaal paste bij wat Raliza met haar business wilde uitstralen. We hebben echt de tijd genomen met haar shoot zodat wel heel veelzijdig beeld konden maken. Zelf was ik al super enthousiast over de foto’s en dus was het des te leuker om deze review van haar te ontvangen:


✨ “Heb een fantastische branding shoot met Myrthe gehad! Ik had een heel duidelijke visie en een boodschap dat ik wilde uitstralen op beeld en dat heeft Myrthe meer dan alleen krachtig voor me weten te vertalen op de foto's! Ik voelde me enorm op mijn gemak bij haar en vond dat ze me super goed en professioneel gedurende de shoot heeft begeleid!” ✨


Ik word hier zo ongelofelijk blij van. Ondernemers een prachtige representatief beeld geven van zichzelf en hun merk zodat zij weer kunnen stralen en steeds beter hun droom klanten aantrekken. Ja, dat is toch wel echt mijn passie


bottom of page