top of page

Klant Mandy aan het woord

Voor een van de eerste NEXT LEVEL CEO branding shoots mocht ik Mandy Kuipers van Maku Interior fotograferen. Het was echt een geweldige shootdag en Mandy is net als ik superenthousiast over de foto's. Ze liet me na de shoot het volgende weten:


'Je begreep exact op wat voor foto’s ik hoopte en dat je mij zo op de foto hebt weten te krijgen vind ik echt verbazingwekkend! Je bent toegankelijk en hebt me keuzestress gegeven omdat kiezen bijna onmogelijk was. Gelukkig simpel opgelost door een flinke reeks te bestellen! Je bent een topper in wat je doet!'


Super tof om zo iets terug te horen van zo'n toffe klant! Mandy en ik zaten echt op één lijn en dat zie je dan ook terug op de foto's. Wil je ontdekken of een NEXT LEVEL CEO shoot bij mij ook bij jou en jouw merk past? Plan dan een Match call bij me in en we spreken elkaar snel.Comentarios


bottom of page