top of page

Deze shoot was zo gaaf! 🍾

Een paar maanden geleden had ik met Kyra een gesprek over haar branding shoot. Kyra runt al langer haar social media beheer agency @hashtagk_. Dit doet ze niet alleen; sinds kort heeft ze ook personeel in dienst. Haar bedrijf liep al onwijs goed, alleen de krachtige brandingfoto's die dat weerspiegelden, lieten nog op zich wachten. Na onze match call was het al snel duidelijk dat we een match waren om dit te verwezenlijken.


Samen met mijn team, stylist Raliza van @imagestylecreations en muah Reny van @lookslikereny, hebben we prachtige en krachtige beelden gemaakt voor HashtagK. 🔥🔥


Na het versturen van de bewerkte beelden stuurde ze deze reactie terug: "De shoot heeft iets in mij getriggerd waardoor ik veel aan het sleutelen ben aan de achterkant van mijn bedrijf. De foto's hebben echt het professionele aspect laten zien waar we staan, en dat mag ik nog verder gaan vertalen binnen mijn bedrijf. Een dik compliment voor jou dat je dit zo hebt weten te vertalen in beeld, echt waar!!"


Wauw! Echt geweldig om van haar te horen welke fantastische transformatie deze shoot teweeg heeft gebracht. Ik vond het zo mooi om te zien hoe Kyra op de foto's straalt en dat moest ik natuurlijk ook aan jullie laten zien.


Zo dankbaar dat ik dit werk kan en mag doen! 🙏


Wil je dit nou ook voor jouw bedrijf ervaren? Plan net als Kyra een match call met me in, dan praten we snel over alle mogelijkheden.コメント


bottom of page