top of page

MYRTHE LINSSEN

FOTOGRAFIE

Deze shoot was zo gaaf!🍾Een paar maanden geleden had ik met Kyra een gesprek over haar branding shoot. Kyra runt al langer haar socialmedia beheer agentie @hashtagk_ . Dit doet ze niet alleen en geeft sinds kort ook personeel in dienst. Haar bedrijf liep onwijs goed, alleen de krachtige branding foto's die dat weerspiegelde, lieten nog op zich wachten. Na onze Match Call was het al zo duidelijk dat we een match waren om dit te verwezenlijken.


Samen met mijn team van stylist Raliza van @imagestylecreations en muah Reny van @lookslikereny hebben we prachtige en krachtige beelden gemaakt voor HashtagK.🔥🔥


Na het opsturen van de bewerkte beelden stuurde ze deze reactie terug🥰 : “De shoot heeft iets bij me getriggerd waardoor ik heel veel aan het sleutelen ben aan de achterkant van mijn bedrijf. De foto’s hebben écht het professionele aspect laten zien waar we staan, en dat mag ik nog verder gaan vertalen binnen mijn bedrijf. Dik compliment voor jou dat jij het zo hebt weten te vertalen op beeld, eerlijk waar!!”


Wauw! ❤ Onwijs mooi om van haar te horen wat voor een fantastische transformatie deze shoot met zich meebracht. Ik vond het geweldig om te zien hoe Kyra straalt op de foto’s en dat moetst ik natuurlijk ook aan jullie laten zien.


Zo dankbaar dat ik dit werk kan en mag doen!🙏🥰


Wil je dit nou ook voor jouw bedrijf ervaren? Stuur me een DM, dan praten we over alle mogelijkheden.⚡💋bottom of page