top of page

Client Case: Mandy Kuipers - Maku Interior

Een paar maanden geleden had ik met Mandy Kuipers een match call voor haar Luxury branding shoot. Ze heeft een prachtig interieur design bedrijf waar ze voor haar klanten enorm luxe woningen inricht. Een geweldige match voor deze shoot dus!


Omdat Mandy zich richt op klanten die ook van luxe houden was de vraag aan mij heel duidelijk: ze wilde meer glamour uitstralen met haar brandingfoto’s. Als gezicht van haar bedrijf is het natuurlijk onwijs belangrijk dat ze zichzelf op deze manier ook profileert.


Wat ik vooral heel tof vond aan deze shoot is dat ik haar echt kon verrassen met het eindresultaat. Door onze uitvoerige gesprekken hebben we een sterke basis neergezet die we tijdens de shoot optimaal hebben benut. Door dat we deze tijd hebben genomen heb ik het sterke beeld dat Mandy voor ogen had perfect kunnen vast leggen. Haar nieuwe foto's passen perfect bij wie ze is en wat ze wil uitstralen richting haar doelgroep. Ik vond het onwijs tof om haar te mogen helpen bij deze stap in haar bedrijf!


Ben jij ook op zoek naar sterke content voor jouw bedrijf en wil jij je ook op deze manier positioneren? Ik kijk heel graag mee hoe we invulling kunnen geven aan jouw zakelijke imago!bottom of page