Services 

Kan jouw zakelijke profielfoto wel een update gebruiken? Kan je wel een aanvulling gebruiken voor je beeldbank? Wil je eindelijk de perfecte sfeer neer zetten van jouw producten in een campagne shoot? Dan zijn onderstaande services echt iets voor jou en je bedrijf. Staat wat jij nodig hebt er niet tussen? Laat het me dan vooral weten. Dan gaan we samen aan de slag om te kijken wat ik voor jou kan betekenen!

01

Campagne shoot

Voor jouw product wil je natuurlijk de juiste vibe neer zetten, het verhaal vertellen waar jouw brand voor staat. Waar je al die tijd hard voor hebt gewerkt nu neerzetten in die perfecte omgeving om jouw creatie tot leven te laten komen en zo jouw ideale doelgroep aan te grijpen. Samen met een team van professionals  gaan we aan de slag om het perfecte concept uit te werken en zo prachtige campagne beelden neer te zetten!

02

Beeldbank

Om jouw bedrijf representatief te laten zien op social media of je website is een veelzijdige beeldbank nog nooit zo belangrijk geweest. Je geeft zo je klanten de beste sfeerimpressie van jouw bedrijf. We gaan de praktijk goed in beeld brengen, je werkplek en product laten zien of samen kijken wat voor beelden voor jou de beste sfeer gaan neerzetten zodat je klanten niet meer om je heen kunnen. Met of zonder styliste gaan we aan de slag om jouw bedrijf op de kaart te zetten!

03

Personal Branding Shoot

Wie zit er nou achter dat snel groeiende succesvolle bedrijf? In deze economie is de gunfactor nog nooit zo van belang geweest. Een sterk portfolio is natuurlijk één ding maar met wie gaan we nu zaken doen? 

Met deze Personal Branding Shoot zorgen we dat jij je branding on point hebt. Samen gaan we aan de slag om jou sterk en zelfverzekerd op beeld te zetten. In de studio of op locatie. Met of zonder visagie. We maken er een passende shoot van!

 
arrow&v
arrow&v

Bedankt voor je aanvraag!

Werkbureau
199161344_2791161837861074_7655854038055
"Myrthe is een heel kundige en creatieve fotograaf. Ik heb als styliste samengewerkt met Myrthe waarbij we beide verschillende ideeën hadden die uiteindelijk op beeld perfect samenkwamen. Naast kundig en creatief komt Myrthe ook heel ontspannen over, wat maakt dat het heel fijn is om met haar te werken."


- Maud Limpens, Stylist