top of page

MYRTHE LINSSEN

FOTOGRAFIE

Wat houd een Concept call in?

Het unieke aan hoe ik te werk ga is dat ik naast de match call waar we er naar kijken of we bij elkaar aan het juiste adres zijn ook nog een concept call hebben. Een van de belangrijkste waarde waar mijn branding shoot voor staat is dat we een sterk concept maken voor jouw marketing uitingen.


In deze call gaan we onder andere bekijken wat de beste locatie is, wat de juiste brandingkleuren zijn voor de achtergrond en of er props nodig zijn. Ik ben altijd bereid om te helpen met creatieve ideeën die perfect bij jouw bedrijf passen. Ik streef ernaar om een duidelijk strategisch plan te maken, zodat jouw fotoshoot niet alleen geweldig zal zijn, maar ook bijdraagt aan de versterking van jouw bedrijf.


Als resultaat van deze concept call ontvang je van mij een personal guide, waarin alle aspecten samenkomen en het strategische plan helder wordt uitgewerkt. Dit document gebruiken we als leidraad tijdens de shoot, zodat we zeker weten dat we alles behalen wat we hebben besproken. Laat ons samen werken aan de realisatie van jouw bedrijfsdroom.


bottom of page