top of page

Wat houdt een Concept call in?

Het unieke aan hoe ik te werk ga is dat ik naast de match call, waar we vooral kijken naar of we bij elkaar passen, ook nog een Concept call hebben. Een van de belangrijkste waarde waar mijn NEXT LEVEL CEO branding shoot voor staat is dat we een sterk concept maken voor jouw marketinguitingen.


In deze call gaan we onder andere bekijken wat de beste locatie is, wat de juiste brandingkleuren zijn voor de achtergrond en of er props nodig zijn. Ik ben altijd bereid om te helpen met creatieve ideeën die perfect bij jouw bedrijf passen. Ik streef ernaar om een duidelijk strategisch plan te maken, zodat jouw fotoshoot niet alleen geweldig zal zijn, maar ook bijdraagt aan de versterking van jouw bedrijf.


Als resultaat van deze concept call ontvang je van mij een personal guide, waarin alle aspecten samenkomen en het strategische plan helder wordt uitgewerkt. Dit document gebruiken we als leidraad tijdens de shoot, zodat we zeker weten dat we alles behalen wat we hebben besproken. Laten we de realiteit van jouw ondernemersdroom waarmaken. Plan een call met me in en ontdek of wij de juiste match zijn én welke ideeën er in de Concept call ontstaan om jouw merk visueel supersterk vast te leggen.Comments


bottom of page