top of page

Wat gebeurt er na onze shoot?


Binnen een week ontvang je jouw persoonlijke galerij, die gevuld is met fantastische foto's die we tijdens de shoot hebben gemaakt. Om het jou gemakkelijk te maken, heb ik al een mooie voorselectie gemaakt, zodat je je alleen hoeft te richten op de allerbeste beelden. Hierdoor wordt het selectieproces veel efficiënter en kun je sneller genieten van jouw prachtige foto's.


Na het maken van de selectie en ik deze heb ontvangen, is het tijd voor de volgende stap: de bewerking. Het is mijn doel om ervoor te zorgen dat jouw foto's de perfecte uitstraling hebben die passen bij jouw merk en branding. Daarom wordt er rekening gehouden met al jouw wensen en speciale verzoeken. De bewerking duurt meestal twee weken, omdat ik ervoor wil zorgen dat elke foto de aandacht krijgt die het verdient. Zo ben ik er zeker van dat we een resultaat krijgen waar we allebei trots op kunnen zijn.


Wil je binnenkort ook voor mijn camera verschijnen? Plan dan een Match call met me in en we spreken elkaar snel.
コメント


bottom of page