top of page

Wat gebeurt er op een shootdag?

Alles is voor de shootdag plaatsvindt al geregeld. Als je aankomt op locatie sta ik samen met de MUAH en de styliste (als je deze hebt geboekt) voor je klaar. Met een kopje koffie of thee bespreken we nog even alles door met elkaar en dan gaat de MUAH aan de slag. De kledingsets worden gestoomd en ik zet ondertussen de studio klaar.


Als je helemaal klaar bent voor de shoot gaan we aan de slag. Ik begeleid je met de poses en je kan ook direct meekijken op mijn scherm zodat je meteen weet hoe je op de foto's staat. Na een aantal kledingwinkels, verschillende hoekjes of achtergrondkleuren en prachtige foto’s verder zit de shootdag erop. Na deze dag ga ik voor je aan de slag met een selectie van de mooiste foto's, waar je vervolgens weer uit kunt kiezen. Deze worden tot in perfectie voor je geëdit zodat je ze direct kunt gebruiken voor jouw communicatie-uitingen.


Wil jij zo'n NEXT LEVEL CEO shoot ook ervaren? En horen wat er voor jouw bedrijf mogelijk is? Plan dan een vrijblijvende Match call met me en we bespreken alle mogelijkheden.shootdag

Комментарии


bottom of page