top of page

"Wat een goede vraag!"

En, “Hier heb ik nog nooit over nagedacht!”


In de Match call (het eerste gesprek met ondernemers), krijg ik zo vaak dit soort opmerkingen. Daar moet ik altijd een beetje om lachen. Veel ondernemers hebben dus nog niet door hoe diep we gaan tijdens deze call. Dit doe ik voor al mijn klanten die bij mij in het traject stappen.


Ik wil niet weten wat voor foto's je wil. Ik wil eerst weten wat je motivatie is om jouw bedrijf te runnen.


Ik ben een visueel denker en door alle vragen die ik je stel, krijg ik een concreet (letterlijk) beeld van hoe jouw droom-jij eruit ziet. Dit beeld bespreken we en daarop baseren we de basis van jouw NEXT LEVEL CEO branding shoot.


In de Concept call gaan we veel meer op het plan en de details zitten maar eerst gaan we samen voor ons zien wat er allemaal mogelijk is voor jou als ondernemer.


Zo laten we niet alleen de ondernemer zien wie je nu bent, maar ook de ondernemer waar jij naar toe wilt groeien!


Wil je net als andere (vrouwelijke) ondernemers ontdekken wat de mogelijkheden zijn en een Match call inplannen? Dit doe je heel gemakkelijk via mijn agenda. Spreken we elkaar snel?Comments


bottom of page