top of page

MYRTHE LINSSEN

FOTOGRAFIE

"Wat een goeie vraag!"

“Hier heb ik nog nooit over nagedacht!”


In mijn Analyse Call krijg ik zo vaak dit soort opmerkingen! Daar moet ik altijd een beetje om lachen. Veel ondernemers hebben dus nog niet door hoe diep we gaan tijdens deze Call. Dit doe ik voor al mijn klanten die bij mij in het traject stappen.


Ik wil niet weten wat jij wil voor foto’s. Ik wil eerst weten wat je motivatie is om dit bedrijf te runnen.


Ik ben een visueel denker en door alle vragen die ik je stel krijg ik een concreet (letterlijk) beeld van hoe jouw droom jij er uit ziet. Dit beeld bespreken we en daar baseren we de basis op van jouw branding shoot.


In de Concept Call gaan we veel meer op het plan en de details zitten maar eerst gaan we samen voor ons zien wat er allemaal mogelijk is voor jou als ondernemer.


Zo laten we niet alleen de ondernemer zien wie je nu bent, maar ook de ondernemer waar jij naar toe wilt groeien!bottom of page