top of page

Voordat je het bent, al doen alsof?

Voel jij ook al het impostersyndroom opkomen? Dat gevoel dat je op elk moment door de mand kunt vallen. Je bent expert in jouw vakgebied, leidt een team van professionals, of je hebt een prachtig succesvol bedrijf, maar toch voelt het af en toe alsof je daar nog helemaal niet staat.


Volgens studies hebben succesvolle vrouwen hier het meeste last van. Zo'n 70%! Desondanks het bewijs dat ze wel bekwaam zijn, zoals complimenten van anderen, diploma's en promoties.


Dit is natuurlijk superzonde. Want als ondernemer moet je er vaak voor zorgen dat je al jouw kennis en expertise laat zien zodat jouw potentiële klanten ook daadwerkelijk betalende klanten worden.


Tijdens mijn NEXT LEVEL CEO shoottraject kom ik dit onderwerp ook vaak tegen. Ik denk dan altijd, als je jezelf lager inschat, is er nog genoeg ruimte om jezelf hoger in te schatten en die zelfverzekerdheid juist in te zetten om jouw bedrijf te laten groeien.


Ook al voelt het soms niet zo. Je bent al verder dan je denkt. Ik leg alleen de werkelijkheid vast.


Ben je er klaar voor om de volgende stap te zetten in jouw branding? Neem contact met me op en ontdek de mogelijkheden voor jouw eigen fotoshoot.

Yorumlar


bottom of page