top of page

Welke power pose past bij jou?

💁‍♀️⚡ Een van mijn absolute favoriete poses is degene waarin ik mijn klanten vraag om even aan hun ring, oorbel of horloge te "friemelen". Dit zorgt voor een spontane en levendige houding die echt prachtig tot uiting komt op foto's.


De pose die ik hier demonstreer heeft een iets 'mannelijke' uitstraling. Ik hou ervan om te experimenteren met traditioneel mannelijke poses om een sterk en krachtig beeld neer te zetten. Het aanraken van de mouw, dat veel voorkomt in de mannelijke modewereld, gecombineerd met een doordringende blik en een subtiele glimlach, straalt direct zakelijkheid uit.


Bij het poseren gaat het erom welke uitstraling je wilt hebben. Tijdens onze samenwerking bepalen we samen jouw doelen voor je personal branding foto's. Deze specifieke foto is bijvoorbeeld meer zakelijk en minder toegankelijk, maar straalt tegelijkertijd kracht uit. En, hier kun je echt je voordeel mee doen!


Ben je benieuwd hoe ik bepaal welke poses en uitstralingen het beste bij jou passen? Ik vind het ontzettend leuk om hierover te praten. Stuur me gerust een DM op Instagram en laten we hier verder over kletsen. Samen creëren we jouw perfecte personal branding foto's! 💼✨Comments


bottom of page