top of page

"Ik fotografeer alleen maar rijke ondernemers"

"Ik fotografeer alleen maar rijke ondernemers."


Phoa, dat is even een pittig statement! En een waar ik het totaal niet mee eens ben. Je hoeft niet “rijk” te zijn om luxe over te willen komen en om je high-end te profileren.


We moeten allemaal ergens beginnen met de kaarten die ons gedeeld zijn. Gelukkig hebben we als ondernemers onwijs veel zelf in de hand en kunnen we dus vrij kiezen waar en hoe we onszelf in de markt zetten.


Mijn eigen ervaring hierin is ook niet mis. Ondanks dat ik de technische en creatieve kennis heb om high-end foto’s te maken en bewerken, vond ik het erg pittig om mezelf ook zo te profileren. Ik ben bij 0 begonnen om in deze wereld mijn netwerk op te bouwen.


De manier waarop ik fotografeer is iets waar ik onwijs gelukkig van word. Andere ondernemers helpen om hun ideale klant te bereiken door middel van deze krachtige foto’s is voor mij iets waar ik echt aan van ga.


Een Mini shoot; iets voor jou?


Omdat ik zo veel mogelijk ondernemers hiermee wil blijven helpen, organiseer ik iets heel speciaals. Een Mini shoot met de kwaliteit van een standaard shoot, maar deze duurt iets korter. Dezelfde kwaliteit dus, voor een lagere investering.


Zou dit de ideale uitkomst zijn voor jou? Neem contact met me op voor de mogelijkheden.Comments


bottom of page