top of page

Je hebt maar één kans om een blijvende indruk te maken

En die blijvende indruk mag, nee, moet natuurlijk positief zijn voor jouw potentiële klanten. Jij wilt natuurlijk dat jouw imago en jouw brandingfoto's ervoor zorgen dat jouw droomklanten in één oogopslag zien waar jij voor staat.


Winstgevende non-verbale communicatie


Dit is iets waar ik vaak op inspeel tijdens mijn shoots. Je hebt het vast weleens gehoord: binnen 30 seconden heeft iemand al besloten of jij een vriend of een vijand bent. Een mechanisme dat ons in de oertijd hielp om te overleven, maar in de hedendaagse samenleving bepaalt het vooral of jouw potentiële kant jou wel of niet vertrouwt, en dus wel of niet met jou in zee gaat.


Met dit fundamentele gegeven van onze psyche werk ik. Fotografie is een onwijs krachtige tool om jouw droomklanten te beïnvloeden, net als de rest van jouw marketing. Het gaat in mijn traject dan ook vaak over wie jij wilt aantrekken met jouw brandingfoto's. Uiteindelijk maak ik de foto's om jou te helpen verder te komen als ondernemer.


Ben jij jezelf eigenlijk al bewust van deze impact? En wil je binnenkort net als Mandy en andere geweldige ondernemers voor mijn camera staan? Plan dan vrijblijvend een call met me in en we spreken elkaar snel.Comments


bottom of page