top of page

MYRTHE LINSSEN

FOTOGRAFIE

Ik fotografeer alleen maar rijke ondernemers

Ik fotografeer alleen maar rijke ondernemers


Phoa, dat is even een pittig statement! en een waar ik het totaal niet mee eens ben. Je hoeft niet “rijk” te zijn om luxe over te willen komen en om je high end te profileren.


We moeten allemaal ergens beginnen met de kaarten die ons gedeeld zijn. Gelukkig hebben we als ondernemers onwijs veel zelf in de hand en kunnen we dus vrij kiezen waar we onszelf neerzetten in de markt.


Mijn eigen ervaring hierin is ook niet mis. Ondanks dat ik de technische en creatieve kennis heb om high end foto’s te maken en te bewerken, vond ik het erg pittig om mezelf ook zo te profileren. Ik ben bij 0 begonnen om in die wereld mijn netwerk op te bouwen.


De manier waarop ik fotografeer is iets waar ik onwijs gelukkig van word. Andere ondernemers helpen om hun ideale klant te bereiken door middel van deze krachtige foto’s is voor mij iets waar ik echt aan van ga.


Omdat ik zo veel mogelijk ondernemers hier mee wil blijven helpen, organiseer ik iets heel speciaals. Een Mini shoot met de kwaliteit van een standaard shoot maar dan een stukje korter.


Zou dit de ideale uitkomst zijn voor jou?
bottom of page