top of page

Het ondernemerschap

Voor mij betekent ondernemen heel veel. Niet alleen durven, maar nog meer kunnen dromen. Actie, doorpakken en daar weer superflexibel in mogen zijn. Voor mij is ondernemen heel veel proberen. Soms betekent dit risico's nemen en op je bek gaan, maar nooit het doel uit het oog verliezen. Ik las laatst deze quote die ik echt prachtig vond: “If the plan doesn’t work, change the plan but never the goal."


Ondernemen is voor mij ook investeren. Investeren in tijd, energie en geld. Investeren zodat je kan groeien en meer ruimte mag innemen. De tijd nemen om je schouders onder iets te zetten, echt even werk ervan te maken en soms de tijd nemen om bij te komen, zodat je daarna vol energie weer verder kan.


Ondernemen is voor mij ook “het elkaar gunnen”. Zeker in de vrouwelijke ondernemerswereld merk ik dat. Hoe fijn is het om een ander een podium te geven of dat iemand met je meekijkt of je nog wel op de juiste weg zit. Zonder deze mensen kom je er niet. Sterker nog, deze gunners gun ik het nog het meest.



Comments


bottom of page