top of page

Gevestigde ondernemers vinden branding shoots nooit spannend!


Als succesvolle ondernemer blink je uit in je vakgebied, maar uitblinken op je foto’s kan heel een uitdaging zijn. Dus zelfs als ceo hoef je hier geen pro in te zijn.


Juist als je een imperium hebt opgebouwd/ aan het opbouwen bent heb je voortdurend de touwtjes in handen. Dan kan het even schakelen zijn om de touwtjes uit handen te geven tijdens een branding shoot.


Wat ik heel veel terug zie tijdens de gesprekken met mijn klanten is dat zij het onwijs spannend kunnen vinden en vaak met de statements komen zoals “ik ben geen model hoor dus je moet me wel helpen met poseren.” Of “ik ben totaal niet fotogeniek." Nou geloof ik daar totaal niet in en een goede fotograaf weet hoe ze jou goed kunnen begeleiden. Niet alleen om ervoor te zorgen dat je prachtig op de foto staat, maar ook dat jij je prachtig voelt.


Ik ben heel benieuwd of jij het ook zo spannend vind om de regie uit handen te geven. Ik help je hier natuurlijk graag mee.bottom of page