top of page

De kracht van visualiseren

Ik geloof dat je dat kan bereiken wat je niet eens durft te dromen. Dromen, visualiseren, fantaseren. Als ik ergens goed in ben, is dat het wel. Deze tool heb ik vaak moeten gebruiken omdat het voor mij soms even heel donker werd. Ik leef namelijk nog niet in overvloed maar visualiseer het des te vaker. Omdat ik het financieel niet heel breed heb gehad, zowel in mijn jeugd als in mijn volwassen leven, is dit nog steeds een van de drives die ik nu heb. Ik wil leven vanuit overvloed. Voor mij betekent dit niet alleen financiële vrijheid maar ook overvloed in energie, vertrouwen en kracht. Dus ook heel veel onderdelen die intern nog aan het switchen zijn.


Wat ik aan jou wil laten zien is dat je al je droomzelf bent. Wij zien haar al. Wij weten al hoe krachtig ze is. Ook al moet je nog even geduld hebben of voelt het soms niet zo. We laten die pure kern in jou zien, die vrouw die vol vertrouwen haar business laat groeien zodat zij precies de mensen gaat aantrekken waar zij nog meer energie van krijgt.


In een THE NEXT CEO shoot gaan we van manifesteren naar materialiseren. Laten we die power ondernemer zien. Jouw ambitie spat er vanaf zodat jij nog meer uitblinkt en jouw klanten naar jou komen.


Wil je ontdekken wat deze shoot voor jou kan betekenen? Plan een Match call met me en we maken voor jouw merk de allermooiste foto's.



bottom of page