top of page

MYRTHE LINSSEN

FOTOGRAFIE

De kracht van visualiseren

Ik geloof dat je dat kan bereiken wat je niet eens durft te dromen. Dromen, Visualiseren, fantaseren. Als ik ergens goed in ben, is dat het wel. Deze tool heb ik vaak moeten gebruiken omdat het voor mij soms even heel donker werd. Ik leef namelijk nog niet in overvloed maar visualiseer het des te vaker. Omdat ik het financieel niet heel breed heb gehad zowel in mijn jeugd als in mijn volwassen leven, is dit nog steeds een van de drives die ik nu heb. Ik wil leven vanuit overvloed. Voor mij betekent dit niet alleen financiële vrijheid maar ook overvloed in energie, vertrouwen en kracht. Dus ook heel veel stukken die intern nog aan het switchen zijn.


Wat ik aan jou wil laten zien is dat je al je droom zelf bent. Wij zien haar al. Wij weten al hoe krachtig ze is. Ook al moet je nog even geduld hebben of voelt het soms niet zo. Wij laten die pure kern in jou zien, die vrouw die vol vertrouwen haar business laat groeien zodat zij die mensen gaat aantrekken waar zij nog meer energie van krijgt.


In een The luxury branding shoot gaan we van manifesteren naar materialiseren. Gaan we die power ondernemer laten zien. Jouw ambitie spat ervan af zodat jij nog meer uitblinkt voor jouw klanten.bottom of page