top of page

MYRTHE LINSSEN

FOTOGRAFIE

Begeleiding tijdens de fotoshoot


Tijdens de shoot kun je rekenen op professionele begeleiding. Ik, als jouw fotograaf, help je niet alleen met poseren, maar begeleid je ook door het hele proces heen. Met mijn jarenlange ervaring ben ik in staat om de perfecte shots vast te leggen, terwijl jij op je best op staat.


Tijdens de shoot sta ik aan jouw zijde om je te coachen. Ik help je om de perfecte poses aan te nemen, zodat jij je helemaal zelfverzekerd voelt tijdens de shoot. Bovendien, door samen door de foto's te scrollen tijdens de shoot, kun je direct zien of we op de juiste weg zijn en krijg je visuele feedback.


Hierdoor voel jij je echt op je gemak en straal je echt op de foto. Laat je verrassen door het eindresultaat en ervaar hoe relaxed een branding shoot kan zijn.

Vind jij het super spannend of heb je een bepaalde ervaring gehad tijden een shoot? Je mag mij altijd een dm sturen om er even over te kletsen.


bottom of page