Personal branding 

 Jij werkt hard aan jouw snel groeiende bedrijf. Je bent trots op wat je neerzet en staat achter jouw zaak. Maar nu is het tijd om ook echt te laten zien wie jij bent zo dat iedereen in een oogopslag kan zien hoeveel pit er in je zit. Samen gaan we aan de slag om al jouw kwaliteiten en kracht neer te zetten op beeld. Niemand kan nog om je heen.

MB8A4643-bewerkt.jpg

Waarom is een Personal Branding shoot precies wat jij nodig hebt ?

 

Een eerste indruk blijft onwijs belangrijk, maar wat als je zelf in de hand hebt hoe een ander je ziet. Zo laat je je echte zelf zien op je website, LinkedIn of Instagram. Samen zorgen we dat je een veelzijdige beeldbank hebt voor al jouw social media uitingen. 

0D8A2057-bewerkt kopiëren.jpf

Wat wil jij
uitstralen?

Wie zit er nou achter dat snel groeiende succesvolle bedrijf? In deze economie is de gunfactor nog nooit zo van belang geweest. Met deze Personal Branding Shoot zorgen we dat jij je branding on point hebt. Samen gaan we aan de slag om jou sterk en zelfverzekerd op beeld te zetten. In de studio of op locatie. Met of zonder visagie. We maken er een passende shoot van!

Wat we gaan doen!
 

Tijdens het uitgebreide intakegesprek gaan we onder andere door middel van een ‘Get to know YOU’ vragenlijst uitzoeken wat voor beelden er bij jou en je brand past. Daar maken we  een persoonlijk moodboard bij zodat we al een beetje sfeer kunnen proeven van jou shoot. We overleggen over de locatie. Dit kan bij je thuis, in de natuur of op een van de prachtige locaties uit ons netwerk. Kies je voor het ‘Like a Pro’ of ‘The Real Deal’ pakket dan word je helemaal in de watten gelegd met haar en make up door een echte professionele MUHA en bij ‘The Real Deal’ ook nog met Personal Styling. Het wordt zo bijna een verwen dag!

Personal Branding betekent ook echte persoonlijke begeleiding tijdens jouw shoot. Samen zorgen we ervoor dat je je zelfverzekerd en ontspannen voelt tijdens de shoot. Met onze fotografie ervaring en kennis van poseren maken we sterken en sprekende beelden voor al jouw branding uitingen. Na de shoot zorgen we dat jij zo snel mogelijk jouw foto’s kan inzien en kan selecteren. Tijd besparen? Laat ons een uitgebreide en passende selectie voor je maken. Wil je toch nog meer foto’s? Dat kan! Deze kun je altijd bij bestellen.

_MG_1217.jpg

Upgrade your image!

Let's Get Started

Uitgebreide intake via videobellen

-  Tot 1,5 uur fotoshoot

-   >20 foto’s HR en LR

-   2-3 kledingwissels

-   Zorgvuldige nabewerking 

-   Locatie in overleg (niet                             inbegrepen)

Investering:
€295

Like a pro

-   Uitgebreide intake via videobellen

-   Tot 2,5 uur fotoshoot

-   Inc Make-up en Haar door een               professionele  MUHA

-   >40 foto’s HR en LR

-   5-6 kledingwissels

-   Zorgvuldige nabewerking 

-   Locatie in overleg (niet                           inbegrepen)

Investering:
€495

The Real Deal

-   Uitgebreide intake via videobellen

-   Tot 4 uur fotoshoot

-   Inc Make-up en haar door een               professionele  MUHA

-   >60 foto’s HR en LR

-   Personal styling inc 4 setjes                  kleding door een Stylist

-   Totaal 7 kledingwissels 

 Zorgvuldige nabewerking 

-   Locatie in overleg (niet                             inbegrepen)

Investering:
€895
Prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten (€ 0,27 p/km)