1/3

BE YOUR EXCLUSIVE SELF 
LIVE YOUR LUXURY BRAND

Als fotograaf heb ik in de afgelopen jaren meer dan 1000 mensen voor mijn lens gehad.

 

Bizar als ik er zo over nadenk, maar ook fascinerend hoeveel gezichten ik al voorbij heb zien komen. Door deze ervaring weet ik hoe ik jou op je meest krachtige manier kan vastleggen, zodat jij precies laat zien wie je bent en waardoor anderen ontdekken dat ze met jou willen samenwerken.

 

Ik streef altijd naar mooier, beter en sterker en blijf mezelf daardoor ook graag uitdagen. Sinds ik de stap heb gezet om als ondernemer te gaan werken, merk ik dat dit mijn creatieve proces enorm heeft versneld.

 

Daardoor bied ik nu meerdere diensten aan, waaronder The Luxury Branding Shoot. Mijn doel is om mede-ondernemers verder te helpen in hun business met high end fotografie. Want met een goed bedrijf en sterke foto’s trek je de juiste klanten aan, daar geloof ik 100% in.

 

Voordat je bij mij op de foto gaat gaan we samen aan de slag met een compleet conceptplan. Met als eindresultaat prachtige foto’s met een goede bewerking, waardoor jij jouw klanten niet alleen gaat inspireren maar nog meer gaat fascineren!

The Luxury Branding shoot 

Hello gorgeous! 

 

Jij kiest ervoor om jezelf op de meest sterke en luxe manier neer te zetten zodat jouw klanten echt naar je op gaan kijken. Jij staat voor exclusiviteit en professionaliteit omdat je wilt uitblinken tussen alle andere ondernemers. Door het sterke concept wat we voor jou gaan neerzetten maken we krachtig beeld wat niet alleen een glamorous plaatje is maar waar ook heel veel diepgang en strategie achter zit. Jouw brand staat sterker als jij je op de juiste manier profileert zodat jij echt gezien wordt als de expert in jouw vakgebied.

VOLLEDIG VERZORGD 

 • Concept call

 • 3 uur op locatie 

 • 15 zelf geselecteerde foto's

 • Uitgebreide beauty edit 

 • Incl. locatie budget t.w.v. €200

 • Mijn vaste make-up & hair artist t.w.v. €300,-

 • Online galerij 

 • Persoonlijke guide 

 • Exclusieve map (met jouw uitgebreide concept en handvaten voor de shoot)

 • Onbeperkt kleding wissels 

 • Verrassingspakketje 

ADD-ONS

VIDEOGRAAF

Zet prachtig sfeerbeelden in om jouw merk nog krachtiger over te brengen. Fascineer jouw klanten door sterk gesproken teksten die er even professioneel uit zien als jou foto's.

STYLING

Alles tot in de puntjes verzorgt en ontzorgd. Mijn vaste stylist gaat met je in gesprek om een goed beeld te hebben van jou stijl. Koopt de juiste sets in en neemt ze mee naar de shoot locatie. Op locatie helpt ze mee om jou er op en top uit te laten zien

SHOOT IN HET BUITENLAND

You are out of this world? Parijs, Londen of Berlijn. Niks is te ver om jouw Luxury branding shoot de juiste sfeer te creëren. 
Mandy Kuipers - Luxury Branding shoot - Myrthe Linssen Fotografie--7.jpg
Je begreep exact op wat voor foto’s ik hoopte en dat je mij zo op de foto hebt weten te krijgen vind ik echt verbazingwekkend! Je bent toegankelijk en hebt me keuzestress gegeven omdat kiezen bijna onmogelijk was. Gelukkig simpel opgelost door een flinke reeks te bestellen! Je bent een topper in wat je doet!

Mandy Kuipers - Maku Interior
Rosalie van den Dungen - Personal Branding - Myrthe Linssen Fotografie--5.jpg
Dank je wel Myrthe voor de prachtige foto's van mijn brand shoot. Wat voelde ik me op mijn gemak bij jou.

Rosalie van den Dungen - Ibiza business retreat 

Investering 

The Luxury branding shoot 

€895,- 
Excl. btw en reiskosten.

Match call

Plan een vrijblijvende match call in
Myrthe heeft mijn eerste Personal branding foto's gemaakt en ik kan niet blijer zijn met de resultaten! Myrthe zorgt dat je geheel op je gemak bent en kijkt van tevoren samen met jou wat je precies wilt uitstralen. Ze denkt enorm goed met je mee en uiteindelijk sta je professioneel op de foto. Zeker een aanrader!

Rowen Baltus -  RnB Visuals
Myrthe is heel fijn om mee te werken. Een relaxte maar positieve en professionele vibe.
Het was heel fijn om tijdens het kennismakingsgesprek mijn bedrijf en wensen te bespreken voor de personal branding shoot.
De shootdag zelf was echt een feest! Ik werd enorm op mijn gemak gesteld, mijn haar en make-up werden verzorgd en tijdens het shooten wisten Myrthe en haar team mij goed te coachen mbt poses en gezichtsuitdrukking. Ook kreeg ik regelmatig foto's te zien, zodat ik vertrouwen kreeg in mezelf. Heel fijn!

De resultaten kreeg ik al snel te zien en ik ben echt superblij met mijn toffe foto's en haar goede service.
Aanrader!

Maureen Zeelen - Sparkling SEO & copy
Mandy Kuipers - Luxury Branding shoot - Myrthe Linssen Fotografie--20.jpg