MYRTHE LINSSEN

Personal branding shoot -Myrthe Linssen Fotografie-8595.jpg

Let's Create.
Set the vibe. 

Hi! Ik ben Myrthe Linssen en ik help ondernemers echt gezien te worden zodat zij hun ideale klant meer aantrekken en professioneel overkomen.

Daarnaast maak ik sterke campagne beelden en product foto's voor webshops en modemerken.

0D8A2057-bewerkt1.jpg

Fashion

Voor jouw product wil je natuurlijk de juiste vibe neer zetten, het verhaal vertellen waar jouw brand voor staat. Samen met een team van professionals  gaan we aan de slag om het perfecte concept uit te werken en zo prachtige campagne beelden neer te zetten!

Personal branding

Persoonlijk

Personal branding is ook echt een persoonlijk proces. Met een uitgebreid kennismakingsgesprek leer ik je echt kennen. Hierdoor zal het concept beter bij jou aansluiten en zal je je meer op je gemak voelen.

Conceptueel

Samen gaan we werken aan een sterk concept zodat jij echt gaat uitstralen waar jij en je bedrijf voor staan. Zo kun dat weer inzetten om jouw positionering te bepalen en zo jouw ideale doelgroep aan te trekken.  

Kennis

Met ruim 5 jaar aan fotografie ervaring kan ik jou echt helpen met niet alleen sterke beelden maar ook met er voor zorgen dat jij zeker weet waar je aan toe bent en ook zeker bent van je zelf zodat jouw personal branding foto's het zelfvertrouwen uitstralen dat in je zit. 
MB8A5916-bewerkt.jpg

Call to action

Hi! My name is action 

Wil je meer weten? Plan dan een kennismakingsgesprek met me in zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

logo .png
In deze podcast deel ik alles over waarom het zo belangrijk is om gebruik te maken van Personal Branding fotografie, wat dit jou kan brengen, ook als je gaat starten met ondernemen.
199161344_2791161837861074_7655854038055
"Myrthe is een heel kundige en creatieve fotograaf. Ik heb als styliste samengewerkt met Myrthe waarbij we beide verschillende ideeën hadden die uiteindelijk op beeld perfect samenkwamen. Naast kundig en creatief komt Myrthe ook heel ontspannen over, wat maakt dat het heel fijn is om met haar te werken."


- Maud Limpens, Stylist