Freebies & Downloads

Wil jij je eigen portfolio shoots organiseren en ben je het overzicht helemaal kwijt?  Wil je duidelijke regels met je team opstellen maar vind je het lastig wat er allemaal in moet komen staan? Wil je een duidelijk format voor een callsheet zodat je het overzicht kan houden en professioneel overkomt? Dan zijn de onderstaande templates echt wat je nodig hebt om van jouw portfolio shoot of professionele shoot een duidelijk succes te maken!

01

Pack and Checklist  

lolo.png

Ga jij een fotoshoot organiseren en weet je niet waar je moet beginnen? Dan is deze Pack and Checklist precies wat je nodig hebt. In dit document heb ik alle essentials voor jouw fotoshoot op een rijtje gezet. Zo vergeet je niks bij het organiseren van je shoot dag. Omdat deze Pack and Checklist helemaal chronologisch is opgebouwd ga je er met alle gemak doorheen. Met de aanvinkvakjes kun je makkelijk afstrepen wat je al hebt gedaan. Een shoot organiseren was nog nooit zo overzichtelijk.

02

Callsheet

Wil je zorgen dat iedereen weet waar ze aan toe zijn tijdens de shoot? Zelf het overzicht goed kunnen houden zo dat je je volledig kan focussen op het maken van mooie beelden? Raak je vaak het overzicht kwijt en wil je professioneel voor de dag komen?  Dan gaat dit template je echt helpen! Een Callsheet heb je zeker nodig bij het organiseren van je shoots. Dit document stuur je op naar je team zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn tijdens de shoot dag. Dit maakt natuurlijk een super professionele indruk.

lolo.png

Freebie!

lolo.png

03

TFP Richtlijnen

Niets kan zo moeilijk zijn als grenzen stellen. Maar dit is super belangrijk als je tijd, moeite en misschien wel een investering doet in je portfolio. Het is daarom belangrijk dat je duidelijk met het team communiceert wat er wel en niet met het eindproduct mag gebeuren. Zeker als het gaat om TFP/ portfolio shoots wil je zeker zijn dat iedereen er hetzelfde in staat.  Met deze richtlijnen heb je dus het ultieme steuntje in de rug.  Het document bevat een aantal regels die je kan doorsturen naar de rest van het team.

04

Business Plan 

Je eigen bedrijf beginnen is natuurlijk hartstikke spannend en dus om alles zo gestroomlijnd te laten lopen is het maken van een business plan echt een groot voordeel. Zo heb je alles duidelijk voor je en maakt jouw bedrijf een vliegende start. Super overzichtelijk en compleet!

lolo.png