top of page

FASHION

Een ijzersterk campagnebeeld neer zetten voor je modemerk zodat jouw collectie er helemaal uitspringt. Creatief, out of the box en op maat gaan we aan de slag.

6F1A9859-bewerkt.jpg
6F1A9787-bewerkt.jpg
How we work
 
Voor de fotoshoot

Elke shoot begint met een kennismakingsgesprek. Hier kunnen we overleggen hoe we jouw product het beste kunnen vast leggen. Tijdens het sparren bespreken we ook de taak verdeling. Geen idee welke vibe we het beste kunnen gebruiken voor het showcasen van jouw product? Geen probleem! Ik denk graag met je mee. Productie zelf in handen of alles door mij laten regelen? Alles is mogelijk! 

Tijdens de shoot 

Tijdens het fotograferen kan jij er natuurlijk bij zijn. Omdat ik tijdens het fotograferen de beelden controleer op mijn macbook kun zien waar we mee bezig zijn. Zo blijf je de regie in handen houden. Geen tijd om bij de shoot te zijn? Ook geen probleem. Je kan het altijd overlaten aan mij en mijn team van professionals. 

 

Na de shoot

In overleg heb je vrije keuze voor de beelden. Na het uitzoeken ga ik aan de slag met de bewerking en voor je het weet heb je jouw prachtige beelden in je mailbox staan. 

_MG_1781-bewerkt.jpg

Wat wil jij
uitstralen?

De perfecte sfeer neerzetten voor jouw product, het juiste gevoel overbrengen naar jouw ideale klant in een oogopslag, dat is mijn passie. Met ruim 5 jaar fotografie ervaring weet ik hoe we samen het juiste beeld voor jouw campagne gaan neerzetten. 

Voorbeeld pakket

-   Uitgebreide intake via videobellen

-  Conceptontwikkeling inc. moodboard

-   4 of 8 uur fotoshoot 

-   Keuze in de hoeveelheid foto's

-  Met of zonder productie 

-   Zorgvuldige nabewerking 

-   Locatie in overleg (niet                           inbegrepen)

Bij te boeken:

  • Make-up en Haar door een               professionele  MUHA

  • Personal styling door een professionele styliste 

V.a.
€795
Prijzen zijn exclusief BTW, reiskosten (€ 0,40 p/km) en eventuele parkeerkosten. 

Let's meet up!

Prachtige sprekende beelden voor jouw product? Laten we kennismaken en samen jouw merk tot een hoger niveau tillen!
bottom of page