Fashion Fotografie Portret Mode Editorial Myrthe Linssen Photography Art Studio Flits licht sfeerfotografie modefotografie product-fotografie campagnebeeld reclamefotografie redactioneel Coaching 

Coaching & Downloads

Ben jij een beginnend fotograaf die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Weet je niet waar je moet beginnen maar wel waar je naartoe wilt? Dan zit je hier goed! In de onderstaande Coaching sessies gaan we samen 2 uur lang aan de slag om al jouw uitdagingen in beeld te krijgen. Vol tips, adviezen en brainstormsessies ga jij weer gemotiveerd verder met jou beginnende fotografie carrière!

01

Let's get started! Coaching sessie

Samen gaan we kijken naar waar jouw kansen liggen als fotograaf. Hoe jij jouw netwerk kan uitbreiden tot het ideale klantenbestand van je dromen. Of wil je juist meer kijken naar hoe je jouw werk naar een hoger niveau kan tillen.  Hoe je aan het perfecte portfolio komt en met een team kan samenwerken. Wat je vraag dan ook is, samen gaan we aan de slag om te werken aan jouw zelfvertrouwen en skills.  

Investering :

Op locatie: 180,- 

Online: 150,-

_MG_3041.jpg

02

Studio Coaching sessie

Een beetje hetzelfde als hierboven staat maar dan veel meer gericht op studio. Daarom zal deze ook in de studio plaatsvinden. Dus struggle jij nog met de juiste belichting tijdens jouw fotoshoots? Weet je wel wat voor sfeer je wil neerzetten maar weet je niet hoe? Of wil je gewoon een goede introductie/ basis voor het fotograferen in een studio? Dan is dit echt iets voor jou! 

Investering:

200,-

_MG_3116.jpg

Downloads

Wil jij je eigen portfolio shoots organiseren en ben je het overzicht helemaal kwijt?  Wil je duidelijke regels met je team opstellen maar vind je het lastig wat er allemaal in moet komen staan? Wil je een duidelijk format voor een callsheet zodat je het overzicht kan houden en professioneel overkomt? Dan zijn de onderstaande templates echt wat je nodig hebt om van jouw portfolio shoot of professionele shoot een duidelijk succes te maken!

Bureau met laptop

04

Pack and Checklist  

Ga jij een fotoshoot organiseren en weet je niet waar je moet beginnen? Dan is deze Pack and Checklist precies wat je nodig hebt. In dit document heb ik alle essentials voor jouw fotoshoot op een rijtje gezet. Zo vergeet je niks bij het organiseren van je shoot dag. Omdat deze Pack and Checklist helemaal chronologisch is opgebouwd ga je er met alle gemak doorheen. Met de aanvinkvakjes kun je makkelijk afstrepen wat je al hebt gedaan. Een shoot organiseren was nog nooit zo overzichtelijk.

03

Business Plan 

Je eigen bedrijf beginnen is natuurlijk hartstikke spannend en dus om alles zo gestroomlijnd te laten lopen is het maken van een business plan echt een groot voordeel. Zo heb je alles duidelijk voor je en maakt jouw bedrijf een vliegende start. 

MILA_FreeMock-up3.jpg

05

Callsheet

Wil je zorgen dat iedereen weet waar ze aan toe zijn tijdens de shoot? Zelf het overzicht goed kunnen houden zo dat je je volledig kan focussen op het maken van mooie beelden? Raak je vaak het overzicht kwijt en wil je professioneel voor de dag komen?  Dan gaat dit template je echt helpen! Een Callsheet heb je zeker nodig bij het organiseren van je shoots. Dit document stuur je op naar je team zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn tijdens de shoot dag. Dit maakt natuurlijk een super professionele indruk.

MILA_FreeMock-up1.jpg

06

TFP Richtlijnen 

Niets kan zo moeilijk zijn als grenzen stellen. Maar dit is super belangrijk als je tijd, moeite en misschien wel een investering doet in je portfolio. Het is daarom belangrijk dat je duidelijk met het team communiceert wat er wel en niet met het eindproduct mag gebeuren. Zeker als het gaat om TFP/ portfolio shoots wil je zeker zijn dat iedereen er hetzelfde in staat.  Met deze richtlijnen heb je dus het ultieme steuntje in de rug.  Het document bevat een aantal regels die je kan doorsturen naar de rest van het team.

Fotograaf aan het werk

YES! Dit wil ik.

 
Werkbureau