Myrthe Linssen, 1995
Fashion en portret fotograaf

Omdat ik een passie voor beeld en esthetiek heb, heb ik de opleiding voor fotografie gevolgd op de Academie voor Media, Art and Performance. Daarnaast heb ik de vakopleiding voor visagist en de vooropleiding van de kunstacademie gedaan om mezelf te blijven ontwikkelen. Na een aantal jaar gewerkt te hebben voor een fotostudio, ben ik van fotograaf doorgegroeid naar senior fotograaf en teamleider. Als fotograaf/teamleider ben ik het gewend om samen te werken met klanten en collega's, om zo tot het mooiste resultaat te komen. 

Personal branding shoot -Myrthe Linssen Fotografie-8610.jpg

Meer weten over mij? Luister dan de podcast! 

199161344_2791161837861074_7655854038055
"Myrthe is een heel kundige en creatieve fotograaf. Ik heb als styliste samengewerkt met Myrthe waarbij we beide verschillende ideeën hadden die uiteindelijk op beeld perfect samenkwamen. Naast kundig en creatief komt Myrthe ook heel ontspannen over, wat maakt dat het heel fijn is om met haar te werken."


- Maud Limpens, Stylist
Sanda Jewellery - PB - Myrthe Linssen Fotografie-4640-1.jpg

Wat wil jij
uitstralen?

Wie zit er nou achter dat snel groeiende succesvolle bedrijf? In deze economie is de gunfactor nog nooit zo van belang geweest. Met deze Personal Branding Shoot zorgen we dat jij je branding on point hebt. Samen gaan we aan de slag om jou sterk en zelfverzekerd op beeld te zetten. In de studio of op locatie. Met of zonder visagie. We maken er een passende shoot van!